RÅVINDSKONVERTERING

Vi är experter på projekt med råvind, råvindskonvertering eller omvandling till bostäder!

Råvindskonvertering och ombyggnation av lokaler

Vi tror på att maximera potentialen i varje kvadratmeter och skapa unika och bekväma utrymmen för boende.

Våra tjänster

 • Råvindskonvertering

  Vi är specialiserade på att omvandla outnyttjade råvindar till användbara och attraktiva utrymmen. Oavsett om det är för extra bostadsyta, kontorsutrymmen eller andra ändamål, så hittar vi lösningen som passar dig.

 • Ombyggnation av lokaler

  Anpassa befintliga lokaler för att möta förändrade behov och trender. Vårt team arbetar nära med dig för att skapa smarta och effektiva ombyggnationslösningar som förvandlar dina befintliga utrymmen till moderna och funktionella platser.

Råvindskonvertering - 2

Öka fastighetens värde och avkastning

 • Smart design för högre avkastning

  Vi fokuserar på att skapa designlösningar som inte bara tilltalar hyresgäster utan också ökar fastighetens värde. Varje omvandlad vindsvåning är strategiskt designad för att locka hyresgäster och öka er avkastning.

 • Hållbara renoveringar för långsiktig lönsamhet

  Genom att investera i hållbart byggmaterial och energieffektiva lösningar minimerar vi driftskostnader och ökar fastighetens långsiktiga hållbarhet. Det är inte bara bra för miljön - det är också bra för er budget.

 • Attrahera hyresgäster med moderna bekvämligheter

  Vi integrerar moderna bekvämligheter i varje enhet för att tilltala dagens hyresgäster. Från köksutrustning till smarta hemfunktioner skapar vi bostäder som sticker ut och attraherar en efterfrågan.

 • Gemenskapsskapande för ökad attraktivitet

  Skapa en eftertraktad boendemiljö genom att inkludera gemensamma utrymmen och mötesplatser. Det ökar inte bara fastighetens värde utan skapar också en känsla av gemenskap som hyresgäster värdesätter.

 • Anpassningsmöjligheter för unika fastigheter

  Varje fastighet är unik, och vi vet hur man skall anpassa lösningar efter era behov. Vi erbjuder flexibilitet och skräddarsydda alternativ för att maximera fastighetens potential.

 • Värde för vind

  10 000 – 40 000kr

Varför välja oss för råvindskonvertering?

Erfarenhet: Med års erfarenhet i branschen har vi framgångsrikt slutfört många projekt och skapat nöjda kunder.

Nyskapelse: Vi omfamnar moderna trender för att säkerställa att ert projekt är i framkant av design och funktionalitet.

Kvalitet: Vår höga standard för kvalitet sträcker sig genom varje skede av projektet, från planering till utförande.

Kundfokus: Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skräddarsy varje projekt efter dina specifika krav.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förvandla era råvindar och lokaler för att skapa utrymmen som inspirerar.

Här beror allt på hur stor råytan är, hur mycket kan man utnyttja, hur många lägenheter kan man få ut, vad finns det för förutsättningar, alla projekt är unika i sig så det är svårt att sätta ett pris på vad det kostar att bygga.

Det är därför dom ska kontakta oss så kan dom alltid få en indikation om vad det kostar. Men i detta fallet så är det inte så viktigt att veta vad det kostar att bygga, det är mer vad är råytan värd för föreningen.
Men allt mellan 10 000 – 30 000 kr per kvadratmeter kostar det att bygga om en råvind. Uppskattat då projekten skiljer sig åt så mycket.

En råvind är ett utrymme som är helt oisolerat och som alltid ligger längst upp i byggnaden, det flesta råvindar används idag till förråd i föreningar. 

För att få inreda råvind krävs alltid bygglov, finns detaljplaner som man måste följa i ett vindsbygge. Finns många byggtekniska delar som måste följas, höjder, utformande av takkupor, en sakkunnig person är alltid med och bestämmer kring utseende för att bibehålla arkitekturen.

Kontakta oss för råvindskonvertering

Skicka in din förfrågan till oss och bli kontaktad.